Brobygning 9. og 10. klasseelever

Prøv livet som gymnasieelev

Har du lyst til at opleve livet og hverdagen som gymnasieelev, så er du velkommen til at besøge Frederikssund gymnasium. Flere gange om året kan du komme og prøve en dag som gymnasieelev.
Så hvis du overvejer at tage en stx-, hf- eller htx på FG, så kontakt os.

Besøgene kan finde sted alle fem hverdage fra mandag til fredag og varer typisk en enkelt dag. Du kan komme enten som enkeltelev eller med en ven. Udover at følge en dags undervisning, vil du blive tilknyttet en elev, som viser dig rundt hele dagen. Er du interesseret så kontakt uddannelsessekretær Amanda Hedeager på fgamh@frsgym.dk eller på tlf. 4731 3011 for at aftale en besøgsdag.

Brobygning for 9. og 10. klasseelever

Hvis du ønsker at opleve det sociale og faglige miljø i hverdagen på Frederikssund Gymnasium på stx, htx eller hf, så har vi et godt program med undervisning til dig. Brobygningen finder sted i efteråret og foråret. Datoerne vil fremgå her på siden og der vil komme information om det gennem UU-Frederikssund på skolerne.
Et brobygningsforløb varer 1 til 5 dage. Du får målrettet undervisning med et bredt og varieret program, som vil give dig et godt indblik i skolens faglige og sociale liv. Første dag møder du kl. 08:50 i kantinen, hvor du vil blive taget godt imod. Der kan forekomme enkelte ændringer i skemaet under forløbet som brobygningselev.
Husk bærbar, penalhus, blyant og dit gode humør.
Vi glæder os til at se dig!

Programmer vil typisk se således ud; 

  1. dag kl 8.50 – 13.40 – I skal møde i kantinen
  2. dag kl 8.10 – 13.40
  3. dag kl 8.10 – 13.40