Elever

Velkommen

Frederikssund Gymnasium vil gerne være broen til din videre uddannelse! Søger du et udfordrende fagligt miljø, hvor du kan fordybe dig, lære en masse og få svar på mange spørgsmål? Søger du et socialt miljø, hvor eleverne taler sammen på tværs af uddannelser og årgange, hvor man trygt kan udfolde sig. Søger du et gymnasium med en international profil, med gode studierejser og seriøse kontakter i bl.a. Kina? Så er Frederikssund Gymnasium et godt valg.

Søger du et gymnasium, som fremmer talentudviklingen blandt de dygtigste elever? Søger du et gymnasium, som har tilbud om støtte og opbakning til alle elever? Søger du et gymnasium, som tager elevindflydelse alvorligt? Så er Frederikssund Gymnasium noget for dig!

Med godt 450 elever og 50 lærere har vi de optimale betingelser for at skabe et godt fagligt og socialt miljø for dig og de øvrige elever – i et tæt samarbejde mellem jer og alle ansatte på gymnasiet.

Velkommen til Frederikssund Gymnasium!

Rektor Agnethe Dybro Pedersen

Gense det virtuelle informationsmøde

Hvis du ikke lige var med, så kan du gense vores virtuelle informationsmøde på dette link: Genudsendelse af det virtuelle informationsmøde!

Søg ind på FG

Husk at det er nu du skal søge ind på FG. Uanset om du vil søge ind på STX, HTX, HF eller HF-X, så foregår det via optagelse.dk. 

Din ansøgning om optagelse på Frederikssund Gymnasium sker via optagelse.dk.

Du udfylder ansøgningen på denne måde.

Hvis der er noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på FG!

Er du i tvivl om hvilken uddannelse der passer dig?

Nedenfor kan du kan du se nogle små film om vores uddannelser, som forhåbentlig kan hjælpe dig videre på din vej.

Tag en 2-årig hf-uddannelse

Overvejer du efter skolegang at tage en hf-uddannelse? Her kan du gå i dybden med en video om vores hf-uddannelse. Du vil høre både elever, lærere og en studievejleder fortæller om de mange fordele ved at tage en to-årig hf-uddannelse på Frederikssund Gymnasium. Og om hvad du kan bruge en hf-uddannelse til.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Hør om vores 3-årige tekniske htx-uddannelse

Du får i denne video muligheden for at dykke godt og grundigt ned i vores htx-uddannelse. To af vores elever på uddannelsen fortæller dig om livet som htx-elev. Og hvad de vil med deres htx-uddannelse. Og du vil møde en studievejleder, som vil fortælle dig om uddannelsens struktur og indhold.

For nærmere info om vores htx-uddannelse. 

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Den 3-årige STX

Denne video giver dig en god indsigt i vores 3-årige stx-uddannelse. Både elever og en studievejleder tager dig med ind i stx-uddannelesens univers med de mange muligheder og studieretninger.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Ny 2-årig HF-x 

Se med her, når Sofie og Rasmus taler sig varme på den nye 2-årige HF-x klasse for elever med særlige udfordringer, som starter op til august 2022 på Frederikssund Gymnasium.