Bliv elev

Elever

Velkommen

Frederikssund Gymnasium vil gerne være broen til din videre uddannelse! Søger du et udfordrende fagligt miljø, hvor du kan fordybe dig, lære en masse og få svar på mange spørgsmål? Søger du et socialt miljø, hvor eleverne taler sammen på tværs af uddannelser og årgange, hvor man trygt kan udfolde sig. Søger du et gymnasium med en international profil, med gode studierejser og seriøse kontakter i bl.a. Kina? Så er Frederikssund Gymnasium et godt valg.

Søger du et gymnasium, som fremmer talentudviklingen blandt de dygtigste elever? Søger du et gymnasium, som har tilbud om støtte og opbakning til alle elever? Søger du et gymnasium, som tager elevindflydelse alvorligt? Så er Frederikssund Gymnasium noget for dig!

Med godt 450 elever og 50 lærere har vi de optimale betingelser for at skabe et godt fagligt og socialt miljø for dig og de øvrige elever – i et tæt samarbejde mellem jer og alle ansatte på gymnasiet.

Velkommen til Frederikssund Gymnasium!

Rektor Agnethe Dybro Pedersen

Vi glæder os til du starter på Frederikssund Gymnasium

Uanset hvilken ungdomsuddannelse du vælger på Frederikssund Gymnasium bliver du en del af et inkluderende fællesskab, hvor vi dagligt arbejder for at udfordre dig fagligt – mens vi er nysgerrige på verden omkring os og hinanden.

Herunder kan du møde elever og lærere på Frederikssund Gymnasium.

Vores elever – at være ny elev

Sådan er det at starte på FG.

Det faglige niveau

Her kan du høre Burak fortælle om fagligheden på FG. Og om livet som stx-elev.

Det sociale liv

Freja og Freja fortæller om det sociale liv.

Efter FG

Mød Kristine Sandal, tidligere elev på Frederikssund Gymnasium

Vores lærere

Her kan du møde Anna, som underviser i dansk og engelsk.

Her kan du møde Niels, som underviser i spansk og engelsk.

Gense det virtuelle informationsmøde

Hvis du ikke lige var med, så kan du gense vores virtuelle informationsmøde på dette link: Genudsendelse af det virtuelle informationsmøde!

Søg ind på FG

For at blive optaget på Frederikssund Gymnasium skal du sammen med dine forældre ansøge om at komme på Frederikssund Gymnasium på optagelse.dk. Fra d. 15. februar kan du og dine forældre underskrive din ansøgning og sende den afsted.

Når du skal søge ind på STX, HTX, HFx eller HF, skal du søge via www.optagelse.dk, der er den officielle optagelsesportal til ungdomsuddannelserne. På optagelse.dk kan du finde mange gode introduktionsvideoer, der forklarer om bl.a. optagelsesproceduren.

På Uddannelsesguiden finder du information om blandt andet de formelle optagelseskrav til optagelse på hf, htx og stx.

Når du har ansøgt, vil du i marts modtage en kvittering i e-boks.

Hvis der er noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på FG!