Gense det virtuelle informationsmøde

Hvis du ikke lige var med, så kan du gense vores virtuelle informationsmøde på dette link: Genudsendelse af det virtuelle informationsmøde!

Søg ind på FG

Husk at det er nu, du skal søge ind på FG.

Uanset om du vil søge ind på STX, HTX, HF eller HF-X, så foregår det via optagelse.dk.

På optagelse.dk kan du finde mange gode introduktionsvideoer, der forklarer om bl.a. optagelsesproceduren. Du udfylder ansøgningen på denne måde.

For at blive optaget på Frederikssund Gymnasium skal du sammen med dine forældre ansøge om at komme på Frederikssund Gymnasium på optagelse.dk senest d. 13.marts 2023. Fra d. 15. februar kan du og dine forældre underskrive din ansøgning og sende den afsted. På Uddannelsesguiden finder du information om blandt andet de formelle optagelseskrav til optagelse på hf, htx og stx.

Når du har ansøgt, vil du i marts modtage en kvittering i e-boks.

På hjemmesiden kan læse om studieretninger på STX og HTX samt fagpakker på HF.

Hvis der er noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på FG!

Er du i tvivl om hvilken uddannelse der passer dig?

Nedenfor kan du kan du se nogle små film om vores uddannelser, som forhåbentlig kan hjælpe dig videre på din vej.

Tag en 2-årig hf-uddannelse

Overvejer du efter skolegang at tage en hf-uddannelse? Her kan du gå i dybden med en video om vores hf-uddannelse. Du vil høre både elever, lærere og en studievejleder fortæller om de mange fordele ved at tage en to-årig hf-uddannelse på Frederikssund Gymnasium. Og om hvad du kan bruge en hf-uddannelse til.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Hør om vores 3-årige tekniske htx-uddannelse

Du får i denne video muligheden for at dykke godt og grundigt ned i vores htx-uddannelse. To af vores elever på uddannelsen fortæller dig om livet som htx-elev. Og hvad de vil med deres htx-uddannelse. Og du vil møde en studievejleder, som vil fortælle dig om uddannelsens struktur og indhold.

For nærmere info om vores htx-uddannelse. 

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Den 3-årige STX

Denne video giver dig en god indsigt i vores 3-årige stx-uddannelse. Både elever og en studievejleder tager dig med ind i stx-uddannelesens univers med de mange muligheder og studieretninger.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Ny 2-årig HF-x 

Se med her, når Sofie og Rasmus taler sig varme på den nye 2-årige HF-x klasse for elever med særlige udfordringer, som starter op til august 2022 på Frederikssund Gymnasium.