Gammel Elevfest!  

Kalder alle tidligere elever på FG! Så er det blevet til tid Gammel Elevfest for corona-årgangene, så sæt kryds i kaldeneren fredag den 12 november!
Festudvalget og resten af Frederikssund Gymnasium glæder sig til at tage i mod jer gamle elever til en brag af en fest. Se mere på https://fb.me/e/1R4g0nguF

 

Tag en 2-årig hf-uddannelse

Overvejer du efter skolegang at tage en hf-uddannelse? Her kan du gå i dybden med en video om vores hf-uddannelse. Du vil høre både elever, lærere og en studievejleder fortæller om de mange fordele ved at tage en to-årig hf-uddannelse på Frederikssund Gymnasium. Og om hvad du kan bruge en hf-uddannelse til.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Hør om vores 3-årige tekniske htx-uddannelse

Du får i denne video muligheden for at dykke godt og grundigt ned i vores htx-uddannelse. To af vores elever på uddannelsen fortæller dig om livet som htx-elev. Og hvad de vil med deres htx-uddannelse. Og du vil møde en studievejleder, som vil fortælle dig om uddannelsens struktur og indhold.

For nærmere info om vores htx-uddannelse. 

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Spor dig ind på vores 3-årige klassiske stx-uddannelse

Denne video giver dig en god indsigt i vores 3-årige stx-uddannelse. Både elever og en studievejleder tager dig med ind i stx-uddannelesens univers med de mange muligheder og studieretninger.

Du kan se flere videoer om Frederikssund Gymnasium på mød vores elever

Optagelse på Frederikssund Gymnasium

Din ansøgning om optagelse på Frederikssund Gymnasium sker via optagelse.dk.

Du udfylder ansøgningen på denne måde.

Har du brug for hjælp, så kan du altid kontakte os på tlf. 47 31 30 11 eller smid en mail på frsgym@frsgym.dk