Elevambassadør

Ambassadører

Elevambassadører

FG’s elevambassadører er skolens eksperter, der ved alt om, hvad der sker på Frederikssund Gymnasium, og som har en finger med i spillet til alle skolens arrangementer. De kan svare på stort og småt om gymnasielivet og kan fortælle alt om, hvordan det er at være elev på Frederikssund Gymnasium.

Du kan møde elevambassadørerne til informationsmødet i januar, hvor vi viser FG frem for alle interesserede. Eller når elevambassadørerne er med Cambussen på Road trip rundt og besøge folkeskolerne i Frederikssund og omegn. Glæd dig til den varmeste velkomst fra elevambassadørerne! Elevambassadørerne sørger for, at du er i trygge hænder. Du kan spørge dem om alt fra stort til småt og hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt.

Sprogambassadører

FG’s sprogambassadører udvælges hvert år og er vores dygtige sproglige elever, som kommer ud og underviser på både folkeskoler og privatskoler i ét af deres sprogfag: tysk, engelsk eller spansk. Det er en unik mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at formidle et fremmedsprog til andre, ligesom det også er spændende og sjovt for skoleeleverne at få besøg af unge fra et gymnasium.