Elevambassadør

Elevambassadører

FG’s elevambassadører er skolens eksperter, der ved alt om, hvad der sker på Frederikssund Gymnasium, og som har en finger med i spillet til alle skolens arrangementer. De kan svare på stort og småt om gymnasielivet og kan fortælle alt om, hvordan det er at være elev på Frederikssund Gymnasium.

Du kan møde elevambassadørerne til Informationsmøde i januar, hvor vi viser hele FG frem for alle interesserede, eller når de er med Cambussen på Road trip rundt og besøge folkeskolerne i Frederikssund og omegn. Glæd dig til den varmeste velkomst fra dem på din første skoledag på Frederikssund Gymnasium. Elevambassadørerne sørger for, at du er i trygge hænder, og du kan spørge dem om alt fra stort til småt.

Der er også FG’s sprogambassadører. Der udvælges hvert år nogle dygtige sprogelever, som skal ud og undervise på både folkeskoler og privatskoler i ét af deres sprogfag: tysk, fransk eller spansk. Det er en unik mulighed for at prøve af, hvad det vil sige at formidle et fremmedsprog til andre, ligesom det også er spændende og sjovt for skoleeleverne at få besøg af en gruppe unge fra vores gymnasium. Det plejer altid at være en stor succes hele vejen rundt.