Forældresamarbejde

Forældresamarbejde

FG ønsker et godt og konstruktivt samarbejde med alle forældre. Derfor er det vigtigt, at I som forældre føler jer informeret om skoleårets gang, og hvad som sker i dit barns klasse. Derfor tilbyder vi forældremøde for forældre til nystartede elever i 1.g, 1.hf og 1.htx i starten af det nye skoleår og typisk i slutningen af september måned, samt en forældrekonsultation med faglærere i februar inden vinterferien. Det er her, at du som forælder har mulighed for at møde lærerne og få en god dialog om dit barns skolegang.

Den daglige undervisning for eleverne kan du følge i Lectio, hvor du under Hovedmenu – Klasse – kan følge med i undervisningen. Se mere her: Lectio

Det er på de enkelte moduler i Lectio, at lektier bliver lagt op, og du kan følge med i ændringer i skemaet. I Lectio har hver enkelt elev en indbakke, hvor beskeder kan modtages og sendes mellem elever og lærere. Det er her, at det hurtige flow af information finder sted. Det er derfor vigtigt, at eleverne jævnligt tjekker ugens skema og beskeder i Lectio.

Hør blandet andet faren Sas og moren Karen fortælle om, hvordan de hver især oplever FG som forælder, samt hvad der har betydning for dem i valget af FG som deres foretrukne gymnasium til hver af deres børn.