Forældresamarbejde

Forældresamarbejde

Vi ønsker et godt og konstruktivt samarbejde med alle forældre. Derfor er det vigtigt, at alle forældre føler sig godt informeret om skoleårets gang. Og godt informeret om, hvad som sker i elevens klasse. Derfor indbyder vi til forældremøder for forældre til nystartede elever i 1.g, 1.hf og 1.htx i januar. Vi inviterer også til forældrekonsultationer med faglærere i februar måned for 1.g, 1.hf og 1.htx .

Til forældremødet får du mulighed for at møde lærerne og få en god dialog om hverdagen på Frederikssund Gymnasium. Vi gennemgår klassens trivsel, studieture, skolekultur og faglighed. På Hf vil vi også vende fagpakker.

Det er en hyggelig aften, hvor vi taler om alt – stort som småt .

Forældrekonsultationer for alle elever med forældre i 1.g, 2.g og 1.hf i februar måned. I får mulighed for en snak om med faglæreren om det faglige standpunkt og udviklingsmuligheder.

På forsiden i Lectio vælges de faglærere, som I ønsker at tale med. Vi informerer herefter via e-boks og i Lectio om tidspunktet for forældrekonsultationen. I får mulighed for at vælge op til fem samtaler på hver et kvarters varighed med faglæreren.

Forældrekonsultationerne foregår over teams, hvor den ønskede faglærer vil ringe jer op i tidsrum.

Den daglige undervisning kan følges i Lectio, hvor du under Hovedmenu – Klasse – kan følge med i undervisningen. Det er på de enkelte moduler i Lectio, at lektier bliver lagt op. Og her kan du følge med i ændringer skemaet. I Lectio har hver enkelt elev en indbakke, hvor beskeder kan modtages og sendes mellem elever og lærere. Det er derfor vigtigt, at eleverne jævnligt tjekker ugens skema og beskeder i lectio.

Hør Sas og Karen hver især fortælle om, hvordan de oplever gymnasiet som forælder: