Livet på skolen

Vi er en skole med mange traditioner og et mangfoldigt skoleliv, som elever og lærere deltager aktivt i. Nogle er drevet af lærerer, andre af elever, og ofte i samspil. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Aktvitetsmoduler

Læs mere ⟶
Aktivitetsmoduler finder sted ca. hver anden uge, hvor hele skolen samles i festsalen for at starte med en fællessang, høre nyt og få meddelelser. Herefter bruges modulet på forskellige selvvalgte aktiviteter. Aktiviteterne kan udbydes af både lærere og elever. Man bestemmer selv, hvilken aktivitet man vil deltage i. Aktiviteter kan være, volley, debatter, forbedring af skriftlige genre i samfundsfag, møde i elevrådet og meget meget mere. Husk at melde til KN/AP, hvis du har en aktivitet

Morgensamling

Læs mere ⟶
Morgensamlinger finder sted ca. hver anden uge, hvor hele skolen samles i festsalen for at starte med en fællessang, høre nyt og få meddelelser.

Idræstsdag

Læs mere ⟶
Idrætsdag er en dag, hvor der dyrkes alle former for sport. Dagen slutter med en klassevis, fælles frokost i atriumgården med udklædning. Der er præmie til den klasse, der har fundet på det bedste koncept.

Musical

Læs mere ⟶
Musical finder sted hvert andet år og engagerer de dramainteresserede elever samt vores andre talenter inden for musik og kreativ scenografi.

Juleafslutning

Læs mere ⟶
Juleafslutningen med sange, koroptræden, konkurrence mellem et lærer- og elevhold. En finurlig krølle på halen er, at det er aftalt spil. Eleverne vinder (næsten) altid, og vi danser alle omkring juletræet.

Caféer og fester

Læs mere ⟶
Caféer og de faste fester (introfest, campusfest, temafest, gammel elevfest, ravefest og gallafest).

Galafesten

Læs mere ⟶
Gallafesten med revy, 3. g’ernes ankomst i limousiner, deres indmarch, gallamiddag og les lanciers..

Campusdag

Læs mere ⟶
Campusdag med et hav af aktiviteter over hele Campusområdet, alt lige fra zumba, fodbold, bordtennis, poker- og TP-turnering, fiskeri i fjorden, dykning og meget mere.

Dimitendfesten

Læs mere ⟶
Dimittedfesten om aftenen på den sidste eksamensdag. Festen, hvor lærerne siger farvel til de nyudsprungne studenter med røde og blå huer. Lærerne fabrikerer en hjemmelavet sang til hver klasse.