Traditioner

Traditioner

Aktivitetsmoduler finder sted ca. hver anden uge, hvor hele skolen samles i festsalen for at starte med en fællessang, høre nyt og få meddelelser. Herefter bruges modulet på forskellige selvvalgte aktiviteter. Aktiviteterne kan udbydes af både lærere og elever. Man bestemmer selv, hvilken aktivitet man vil deltage i. Aktiviteter kan være, volley, debatter, forbedring af skriftlige genre i samfundsfag, møde i elevrådet og meget meget mere. Husk at melde til KN/AP, hvis du har en aktivitet

Morgensamlinger finder sted ca. hver anden uge, hvor hele skolen samles i festsalen for at starte med en fællessang, høre nyt og få meddelelser.

Idrætsdag er en dag, hvor der dyrkes alle former for sport. Dagen slutter med en klassevis, fælles frokost i atriumgården med udklædning. Der er præmie til den klasse, der har fundet på det bedste koncept.

Musical finder sted hvert andet år og engagerer de dramainteresserede elever samt vores andre talenter inden for musik og kreativ scenografi.

Børneteater er for de mindste elever fra kommunens skoler, der kommer og ser vores forestillinger. Et inferno af liv og glade dage!

Juleafslutningen med sange, koroptræden, konkurrence mellem et lærer- og elevhold. En finurlig krølle på halen er, at det er aftalt spil. Eleverne vinder (næsten) altid, og vi danser alle omkring juletræet.

Caféer og de faste fester (introfest, campusfest, temafest, gammel elevfest, ravefest og gallafest).

Gallafesten med revy, 3. g’ernes ankomst i limousiner, deres indmarch, gallamiddag og les lanciers.

Campusdag med et hav af aktiviteter over hele Campusområdet, alt lige fra zumba, fodbold, bordtennis, poker- og TP-turnering, fiskeri i fjorden, dykning og meget mere.

Dimittedfesten om aftenen på den sidste eksamensdag. Festen, hvor lærerne siger farvel til de nyudsprungne studenter med røde og blå huer. Lærerne fabrikerer en hjemmelavet sang til hver klasse.

Fagkonkurrencer, f.eks. i matematik (Georg Mohr-konkurrencen) og meget mere.